Susanne Norvell

Vad du än jobbar med är det alltid människor som gör skillnad

Efter att ha arbetat i närmare 20 år med HR-frågor har jag lärt mig att trivsel, effektivitet och framgång på en arbetsplats inte kommer av sig själv. Det behövs ett medvetet och genomtänkt arbete med både människan och organisationen.

Efter att ha arbetat i närmare 20 år med HR-frågor har jag lärt mig att trivsel, effektivitet och framgång på en arbetsplats inte kommer av sig själv. Det behövs ett medvetet och genomtänkt arbete med både människan och organisationen.

Som HR-konsult kan jag vara ett stöd som visar vägen i personalfrågor. Jag är en god lyssnare, rak och tydlig i min kommunikation och van att driva förhandlingar, tolka avtal, grupputveckling och hantera omorganisationer.

Genom åren har jag verkat bland annat verkat som personalchef och HR partner. Med både operativt och strategiskt ansvar har jag arbetat med personalfrågor i ett brett perspektiv. Jag har utbildat både chefer och medarbetare, suttit i ledningsgrupper, faciliterat workshops och processer.

Det finns de som säger att jag är bra på att inspirera och få saker och ting att hända. Kanske beror det på att det bästa jag vet är att se hur människor tar steg framåt i sina arbeten och utvecklas.

Hör av dig så pratar vi om just dina HR-behov och vad jag kan göra för dig.

Kontakta mig

Kostnadsfritt strategiskt samtal

Ett strategiskt samtal är ett kostnadsfritt samtal per telefon där vi tittar på de utmaningar ni står inför och vad jag eventuellt kan hjälpa till med.

referenser

Några av mina kunder

Permascand, SCA Underhåll, Härnösand Energi & Miljö AB, P4 i Västernorrland & Jämtland, Sundsvalls Tingsrätt, Härnösands Tingsrätt, Pichano AB, Picea Bygg AB, Prevent, Elkapsling, Mondi Dynäs, Knowit, Sundsvalls Södra Sotningsdistrikt, Servanet, Genano Svenska AB, Best Western Hotel Baltic

Certifikat

Clifton StrenghtsFinder

Jag är certifierad coach I metoden ”Clifton StrengthsFinder”, framtagen av psykologen Donald Clifton. Metoden används för att ta fram dina talanger, dina topp 5 eller samtliga 34 stycken, som med rätt användning blir dina styrkor.

Certifikat

PAPI 3

Jag är certifierad i PAPI 3. Det är ett verktyg som kan användas både vid rekrytering och vid utveckling av personal. Det är ett vetenskapligt utvecklat personlighetstest som utforskar en medarbetares motivation och potential. PAPI 3 är utvecklat för att vara kulturellt oberoende och finns på ett flertal olika språk.
Susanne Norvell | 070-692 82 82
Kontakta mig för ett kostnadsfritt strategiskt samtal per telefon där vi tittar på de utmaningar ni står inför och vad jag eventuellt kan hjälpa till med.
HR Stöd & Kompetens, c/o Kalabrador AB, Östermovägen 33, 854 63 Sundsvall