aktivitet

Uppdrag samarbete!

I denna aktivitet samarbetar Aktivera och HR Stöd & Kompetens som båda har lång erfarenhet att arbeta med grupper kring samarbete och kommunikation.

Vill du gå till jobbet och veta att dina medarbetare pratar med varandra och löser de utmaningar och problem som uppkommer i verksamheten? Veta att mötena är fulla av energi och engagemang och att det är en varm, glad och trivsam stämning på jobbet. Det här kan du få om samarbetet och kommunikationen på arbetsplatsen fungerar som ett väloljat maskineri. Tyvärr är det kanske inte alltid så utan det kan knorras i korridorerna, fikarasterna är inte så välbesökta eller är uppdelade i små enskilda öar och tempot på mötena känns som att det går i sirap.

 

Vi kan hjälpa dig att olja maskineriet

Under en halv dag får du inspiration, energi och aha-upplevelser kring hur du som chef eller medarbetare kan påverka samarbetet i gruppen. Vi varvar teori med praktik där olika sinnen aktiveras. Vi startar med en inspirationsföreläsning om att ”Maximera samarbetet”, därefter delar vi upp oss i mindre grupper och tar oss an praktiska teamövningar ledda av en handledare. Här utvecklas ert lagarbete i praktiken. Efteråt reflekterar vi tillsammans över gruppens samarbete och kommunikation och vilka lärdomar ni kan ta med er tillbaka till jobbet. Efter ett sådant här tillfälle vittnar våra kunder om att gemenskapen och arbetsglädjen ökar liksom förståelsen för varandra. Dessutom hittar man även nya vägar att lösa problem tillsammans.

Blir du nyfiken? Vill du boka?

Pris: 895 kr/person
(minimidebitering 9.300 kr)

Välkommen att kontakta oss:

 

Karin Svingstedt,
Aktivera

E-post:
upplev@aktivera.com

Telefon:
060-12 14 44

Susanne Norvell,
HR Stöd & Kompetens

E-post:
susanne@hrstodkompetens.se

Telefon:
010-492 73 00

Susanne Norvell | 070-692 82 82
Kontakta mig för ett kostnadsfritt strategiskt samtal per telefon där vi tittar på de utmaningar ni står inför och vad jag eventuellt kan hjälpa till med.
HR Stöd & Kompetens, c/o Kalabrador AB, Östermovägen 33, 854 63 Sundsvall