Maximera samarbetet på jobbet

Få dina medarbetare att jobba både självständigt och mot samma mål

Tänk att ha personal som erbjuder varandra hjälp och stöttar varandra i sin och företagets utveckling. Personal som tar eget ansvar och initiativ till att föra processer framåt och hitta lösningar på problemen på vägen.
Tänk att ha personal som erbjuder varandra hjälp och stöttar varandra i sin och företagets utveckling. Personal som tar eget ansvar och initiativ till att föra processer framåt och hitta lösningar på problemen på vägen. Det är inte alltid så som du vet.

Istället kan det kännas tungt när projekt inte går framåt eller när arbetet står och stampar för att individer inte samarbetar. Som chef kan det kännas frustrerande och ibland svårt att veta hur man kan få hjulen att snurra bättre. Jag vill gärna hjälpa dig på vägen.

Jag brinner för att skapa arbetsplatser där personalen trivs och bidrar till företagets utveckling och lönsamhet.

 

Vad kan du som chef få?

Du får kunskaper om hur du kan använda det du är bra på för att leda och coacha dina medarbetare. Du får en trygghet i ditt ledarskap som i sin tur leder till en trygghet i gruppen. Det blir en bättre gemenskap och arbetsglädjen ökar. Sedan får du dessutom personal som tar initiativ och eget ansvar för att nå uppställda mål.

I en organisation där medarbetarna blir sedda, lyssnade på och kan göra sin röst hörd där kan du också se ökad effektivitet, produktivitet
och engagemang.

Mer information

Verkligt samarbete börjar inom individen, inte inom organisationen. Ladda ner informationsbladet om samarbete på jobbet här nedan.

Kontakta mig

Kostnadsfritt strategiskt samtal

 

Ett strategiskt samtal är ett kostnadsfritt samtal per telefon där vi tittar på de utmaningar ni står inför och vad jag eventuellt kan hjälpa till med.
{
”Susanne är en kompetent och erfaren facilitator som med stort engagemang aktiverar de grupper hon leder.”
ELISABETH ANDERSSON

Business Owner at PAducta AB

Susanne Norvell | 070-692 82 82
Kontakta mig för ett kostnadsfritt strategiskt samtal per telefon där vi tittar på de utmaningar ni står inför och vad jag eventuellt kan hjälpa till med.
HR Stöd & Kompetens, c/o Kalabrador AB, Östermovägen 33, 854 63 Sundsvall