Vill du maximera dina styrkor?

Gör ett test för att se dina topp 5 styrkor, sedan möts vi i ett coachande samtal

Fokuserar du på styrkor eller svagheter? Tänk om du och dina kollegor fick göra det ni är bra på varje dag. Motivationen och engagemanget skulle öka och glädjen skulle smitta av sig på alla runt omkring.

Arbetsglädje och effektivitet

Ofta fokuserar vi på problem och på våra brister och svagheter, vad vi behöver bli bättre på. Inte lika ofta tänker vi på vad vi faktiskt är bra på och vilka styrkor vi har.

Jag hjälper till att maximera dina styrkor så att både arbetsglädjen och effektiviteten ökar, både privat och på jobbet.

 

Vad kan du få?

Du får syn på, och en känsla av, dina styrkor och hur du bäst kan använda dem för att nå dina mål och hantera olika situationer på ett sätt som passar dig.

Dessutom får du förståelse för ditt egna beteende och även andras. Genom att du får vetskap om dina styrkor och beteenden får du en tydligare bild om vad du är bra på och eventuellt missförstånd och onödigt gnissel i maskineriet kan minska i samarbetet med andra. 

Erbjudande! Du får 25% rabatt på ett Styrkesamtal med mig.

Du betalar endast 2240kr (exkl.moms).
(ord.pris 2990kr, exkl.moms).

Susanne Norvell, Styrkesamtal

I ett Styrkesamtal ingår följande: 

Styrkeinventering: Länk till testet Cliftons StrengthsFinder (hos Gallup) där du får en rapport på dina topp 5 styrkor (testet tar ca 25min att genomföra online).

Styrkesamtal: 1,5 tim återkoppling och coachande samtal om dina topp 5 styrkor och hur du kan använda dem i vardagen.

Pris:  2240kr exkl moms  (ord pris 2990kr)

För att erbjudandet ska gälla behöver du höra av dig till mig och boka tid senast den 31 maj. Själva Styrkesamtalet kan vara senare.

Styrketräning: Här kan du öva dina styrkor tillsammans med mig, t.ex hur du använder de bäst i vardagen, både privat och på jobbet.
Erbjudande: 5 samtal (á 60min) för priset av 4:
endast 6000kr (exkl.moms) (ord.pris 7500kr, exkl.moms)

Certifikat

Clifton StrenghtsFinder

 

Jag är certifierad coach I metoden ”Clifton StrengthsFinder”, framtagen av psykologen Donald Clifton. Metoden används för att ta fram dina talanger, dina topp 5 eller samtliga 34 stycken, som med rätt användning blir dina styrkor.
Susanne Norvell | 070-692 82 82
HR Stöd & Kompetens, c/o Kalabrador AB, Östermovägen 33, 854 63 Sundsvall